Βικτόρια Πλζεν – Καρβίνα 3-2

Βικτόρια Πλζεν – Καρβίνα 3-2

Η Βικτόρια Πλζεν επικράτησε δύσκολα με 3-2 της ουραγού Καρβίνα, τρεις μέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Το απόλυτο στο εγχώριο πρωτάθλημα της έχει η Βικτόρια Πλζεν μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League ζορίστηκε κόντρα στην ουραγό Καρβίνα, αλλά εν τέλει επικράτησε με 3-2 εντός έδρας.

Οι δευτεραθλητές Τσεχίας προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 8ο λεπτό ο Κρμέντσικ έκανε το 1-0 έπειτα από σέντρα Καγιάμπα. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 52′, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρούντιτς, με την ομάδα του Βρμπα ωστόσο να ανακτά γρήγορα το προβάδισμα.

Στο 63′ ο Κρμέντσικ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Μπράμπετς σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ για το 3-1. Η Καρβίνα δεν τα παράτησε, μείωσε στο 85′ με τον Πετράν, δίχως όμως να καταφέρει να βρει και τρίτο γκολ στο παιχνίδι, με το 3-2 να παραμένει ως το τέλος.

Στο παιχνίδι αυτό, ο Πάβελ Βρμπα επέλεξε να ξεκουράσει τους δύο βασικούς του χαφ, τους Τσέρμακ και Κάλβαχ, επιλέγοντας τους Γιάνοσεκ και Μίχαλικ για να ξεκινήσουν.

Έτσι η Βικτόρια Πλζεν έκανε to 3/3 στο τσέχικο πρωτάθλημα καθώς είχαν προηγηθεί οι νίκες με Σίγκμα Όλομουτς με 3-1 εντός και με Λίμπερετς εκτός με 2-1.

Η ενδεκάδα της Πλζεν: Χρούσκα, Λιμπέρσκι, Μπράμπετς, Πέρνιτσα, Ρέζνικ, Κόπιτς (90′ Χλούσεκ), Γιάνοσεκ, Μίχαλικ, Χροσόφσκι, Καγιάμπα (66′ Κόβαρικ), Κρμέντσικ (85′ Χόρι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ