Μένει μέχρι… νεοτέρας στο Βέλγιο ο Λουκάκου

Μένει μέχρι… νεοτέρας στο Βέλγιο ο Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραμείνει στο Βέλγιο και να συνεχίσει τις προπονήσεις με την Άντερλεχτ, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τους «κόκκινους διαβόλους».

Το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο, με τον Βέλγο επιθετικό να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα του και να προπονείται με την πρώην του ομάδα την Άντερλεχτ.

Όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα, ο Λουκάκου θα παραμείνει στο Βέλγιο μέχρι… νεοτέρας και συγκεκριμένα μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του με τους «κόκκινους διαβόλους».

Να σημειωθεί πως ο 26χρονος στράικερ έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα προτάσεις από ιταλικές ομάδες όπως η Ίντερ και η Γιουβέντους, ωστόσο η Γιουνάιτεντ δεν έχει συμφωνήσει να παραχωρήσει τον Λουκάκου σε καμία από τις δύο, καθώς απαιτεί ένα ποσό της τάξεως των 85 εκατ. ευρώ περίπου.

Το συμβόλαιο του Βέλγου με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ λήγει το 2022, ενώ από το 2017 που βρίσκεται στο Old Trafford έχει σκοράρει 42 γκολ σε 96 εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ