Απολογείται για την ασυνείδητη οδήγηση ο Κιλιάν Αζάρ (vid)

Απολογείται για την ασυνείδητη οδήγηση ο Κιλιάν Αζάρ (vid)

Ο μικρότερος αδερφός του «άσσου» της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Αζάρ, συνελήφθη από την αστυνομία καθώς οδηγούσε με «ιλιγγιώδη» ταχύτητα και απολογήθηκε μέσω ενός βίντεο για την ενέργεια αυτή.

Ο Κιλιάν Αζάρ, ο μικρότερος αδερφός του Εντέν Αζάρ, συνελήφθη σε «μπλόκο» της αστυνομίας καθώς οδηγούσε με 240 χιλιόμετρα/ ώρα. Ο 24χρονος «άσσος» αγωνίζεται στην Σερκλ Μπριζ, ενώ στο παρελθόν ανήκε στην Τσέλσι, όπως και τα άλλα δύο αδέρφια του.

Ο Βέλγος εξτρέμ, αξίζει να αναφερθεί ότι ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Λιλ, πριν μεταβεί στην βέλγικη Γουάιτ Σταρ και αργότερα στην Ζούλτε Βάρεγκεμ. Το καλοκαίρι του 2015 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ουίπεστ, από όπου και τον αγόρασε η Τσέλσι το 2017.

Το περιστατικό με τον «ασυνείδητο» Αζάρ, συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, παρόλα αυτά αγωνίστηκε στην ήττα της Σερκλ Μπριζ από την Οστάνδη στην πρεμιέρα της Jupiler League. Ακολουθεί το μήνυμα του Βέλγου: «Έκανα ένα λάθος σχεδόν ασυγχώρητο. Έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή μου, αλλά και τη ζωή άλλων ανθρώπων. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους».

Το βίντεο της απολογίας του Αζάρ

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

La route appartient à tout le monde, tous concernés. Be safe 💚

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylianinho (@hazard.k10) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ