Ρέιντζερς – Σέλτικ 0-2

Ρέιντζερς – Σέλτικ 0-2

Η Σέλτικ έδειξε την κυριαρχία της στην Σκωτία, καθώς επικράτησε με 2-0 στο πρώτο «Old Firm» της σεζόν, φεύγοντας από την έδρα της Ρέιντζερς με το «διπλό».

Το πρώτο «Old Firm» της σεζόν στην Σκωτία έδειξε καθολικούς. Η Σέλτικ έδειξε την κυριαρχία της μέσα στο «Ibrox Stadium», επικρατώντας με 2-0 της γηπεδούχου Ρέιντζερς. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα.

Ο Νιλ Μέρφι κέρδισε την «μάχη» των προπονητών κόντρα στον Στίβεν Τζέραρντ καθώς οι καθολικοί  κέρδισαν  με καθαρό σκορ τους αιώνιους αντιπάλους τους.

Το πρώτο μισάωρο ήταν μοιρασμένο χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, όμως η Σέλτικ επέδειξε αποτελεσματικότητα, καθώς στην πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία (32′) ο Έντουαρντ διαμόρφωσε το 0-1. Ο Τζόνσον έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έκανε μία κούρσα και πέρασε μία εξαιρετική κάθετη μπαλιά  στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, με τον Έντουαρντ να εκτελεί με όμορφο πλασέ.

Η Ρέιντζερς έδειξε αντίδραση, καθώς προσπάθησε να «χτυπήσει» από αέρος… Η πίεση ήταν αρκετά ασφυκτική, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αμυνθούν σωστά και να χτυπήσουν στην κόντρα.

Η  αντεπίθεση για… σεμινάριο  των  καθολικών είχε τελικό αποδέκτη τον Χάις, ο οποίος «έγραψε» το τελικό 0-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για τα τελευταία δύο λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τζόουνς.

Εικόνες από το παιχνίδι: 

 

 

Πρόγραμμα-Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 31/8
Αμπερντίν-Ρος Κάουντι 3-0
(34’ Λιχ, 37’ πεν. Κόσγκροουβ, 50’ Χέτζες)

Χαρτς-Χάμιλτον 2-2
(20’ Κλαρ, 58’ Μπέρα – 50’, 73’ Όκλεϊ)

Λίβινγκστον-Σεντ Μίρεν 2-1
(26’ Λιθγκόου, 58’ Ντάικς – 64’ Μαγκένις)

Μάδεργουελ-Χιμπέρνιαν 3-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ