Χάνει λόγω τραυματισμού το ματς προς τιμήν του ο Κομπανί

Χάνει λόγω τραυματισμού το ματς προς τιμήν του ο Κομπανί

Ο Βενσάν Κομπανί τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο φιλικό που διοργανώνει η Μάντσεστερ Σίτι προς τιμήν του.

Ο Βενσάν Κομπανί αποχώρησε στο φινάλε της περασμένης σεζόν από την Μάντσεστερ Σίτι, επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη, προκειμένου να πάρει ρόλο παίκτη-προπονητή στην Άντερλεχτ.

Στις 23 Αυγούστου, στο παιχνίδι της Άντερλεχτ εναντίον της Γκενκ για την πέμπτη αγωνιστική της Jupiler League, ο 33χρονος τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο τραυματισμός αυτός αποδείχτηκε ικανός για να του στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο γήπεδο που αποτέλεσε ποδοσφαιρικό του «σπίτι» τα προηγούμενα 11 χρόνια, κατά τη διάρκεια του φιλικού των παλαιμάχων των «Πολιτών» με ομάδα, επίλεκτων, βετεράνων της Πρέμιερ Λιγκ. Το φιλικό αυτό μάλιστα γίνεται προς τιμήν του, ω ανταμοιβή για όσα προσέφερε στην Μάντσεστερ Σίτι τα προηγούμενα χρόνια.

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας του Μάντσεστερ, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στην καριέρα του από τραυματισμούς, αλλά όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απουσία του, αρκέστηκε να πει: «Δεν θα παίξω, δυστυχώς. Είναι σύνηθες, όμως, για μένα! Έχω ένα μυικό πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ