Αϊντχόφεν: Σκόραρε πέντε γκολ και έγραψε ιστορία ο Μάλεν! (vid)

Αϊντχόφεν: Σκόραρε πέντε γκολ και έγραψε ιστορία ο Μάλεν! (vid)

O Ντόνιελ Μάλεν σκόραρε πέντε γκολ στο παιχνίδι της Αϊντχόφεν με την Φίτεσε (5-0) και έγινε ο πρώτος παίκτης της PSV που σκοράρει πενταρέ, αλλά και ο τρίτος συνολικά στην ιστορία της Eredivisie!

Υποκλιθείτε στο νέο παιδί θαύμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!

Ο Ντόνιελ Μάλεν σκόραρε πέντε φορές στο 5-0 της Αϊντχόφεν επί της Φίτεσε για την 6η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της PSV που σκοράρει πενταρέ, αλλά και ο τρίτος συνολικά στην ιστορία της Eredivisie.

Μια σπουδαία επιτυχία, που δείχνει το ταλέντο του νεαρού επιθετικού. Ο στράικερ της Αϊντχόφεν σε ηλικία 20 ετών και 238 ημερών έγινε μάλιστα ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης που σκοράρει πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι στην Eredivisie, μετά τον τεράστιο Μάρκο Φαν Μπάστεν!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μεσοβδόμαδα ο Ντόνιελ Μάλεν έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα της Ολλανδίας στον αγώνα με τον Γερμανία για τα προκριματικά του Euro και μάλιστα πέτυχε και γκολ, κερδίζοντας τα εύσημα του Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Μάλεν έχει τρελάνει την Ευρώπη και είναι με διαφορά το next best thing του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Εχει όλο το μέλλον μπροστά του και αν συνεχίσει έτσι θα αφήσει εποχή.

Δείτε τα γκολ που πέτυχε:

https://www.youtube.com/watch?v=FVE1MKPoVfs

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ