Χαμός στην Βουλγαρία: Ντου από την αστυνομία στα γραφεία της ομοσπονδίας!

Χαμός στην Βουλγαρία: Ντου από την αστυνομία στα γραφεία της ομοσπονδίας!

Μετά την παραίτηση του Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ, η αστυνομία εισέβαλλε στα γραφεία της ομοσπονδίας, κατέλαβε το κτίριο και το ερευνά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο λόγος της επιχείρησης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Βουλγαρία, με την αστυνομία να εισβάλλει στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, λίγη ώρα μετά την παραίτηση του προέδρου, Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ, ύστερα από απαίτηση του πρωθυπουργού, Μπόικο Μπορίσοφ.

Οι ναζιστικοί χαιρετισμοί, τα ρατσιστικά σχόλια και η διπλή διακοπή στο παιχνίδι της Βουλγαρίας με την Αγγλία για τα προκριματικά του Euro προκάλεσαν την έκρηξη του πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος κάλεσε τον Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ να παραιτηθεί.

Ο θρυλικός γκολκίπερ του βουλγαρικού ποδοσφαίρου το μεσημέρι της Τρίτης αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας και λίγο αργότερα η αστυνομία έκανε ντου στα γραφεία χωρίς να έχει ανακοινωθεί ο λόγος.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα μία ομάδα 40 αστυνομικών εισέβαλλε στα γραφεία της ομοσπονδίας, κατέλαβε το κτίριο και το ερευνά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο λόγος της επιχείρησης.

Στη γειτονική χώρα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να βρίσκονται μέσα στο κτήριο της ομοσπονδίας και τα ΜΜΕ να ψάχνουν τον λόγο της εφόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ