Γιουνές: «Έπρεπε να φύγω από τον Άρη»

Γιουνές: «Έπρεπε να φύγω από τον Άρη»

Ο Τυνήσιος επιθετικός, Χάμζα Γιουνές αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησης του από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον Άρη.

Ο Χαμζά Γιουνές αποχώρησε τον Σεπτέμβριο από τον Άρη, έπειτα από 29 συμμετοχές και 9 γκολ, με προορισμό τη Ρουμανία.

Ο Τυνήσιος επιθετικός αναφέρθηκε στη θητεία του στον Άρη αλλά και στους λόγους της αποχώρησης του από το «Κλεάνθης Βικελίδης», με δηλώσεις του σε ρουμανικά ΜΜΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αποχώρηση του από τον Άρη:«Νομίζω ότι έτσι έπρεπε, να αποχωρήσω. Είχα έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο, αλλά μου έλειψαν όσα έζησα στην Πλοϊέστι από το 2012 ως το 2014».

Για το αν μπορεί να συγκρίνει τους οπαδούς του Άρη με αυτούς της Πετρολούλ: «Είναι δύσκολο γιατί δεν είναι οι ίδιες συνθήκες, είναι διαφορετικές χώρες και οι παραστάσεις».

Για το αν προσπάθησε να εξασφαλίσει ενα καλό συμβόλαιο στην Αλ Χιλαλ, του κουμπάρου του, Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ποτέ δεν πήρα τηλέφωνο να αυτοπροταθώ. Έχω μια διαφορετική σχέση μαζί του. Η δουλειά όμως είναι δουλειά, δεν μπερδεύουμε τα πράγματα».

Για τα όνειρά του όταν ήταν μικρός: «Το ποδόσφαιρο ήταν το όνειρο του πατέρα μου. Μικρό με θεωρούσαν φαινόμενο και πίστευαν ότι θα γίνω σπουδαίος. Ο πατέρας μου με πίεσε να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο αλλά εγώ αρχικά ασχολήθηκα με το Κουνγκ Φου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ