Αδιανόητο πέναλτι κέρδισε η Μπόχουμ με τη Χολστέιν (VIDEO)

Αδιανόητο πέναλτι κέρδισε η Μπόχουμ με τη Χολστέιν (VIDEO)

Ένας κανονισμός που κανένας δεν ήξερε ότι υπάρχει και η χρήση του VAR που βλέπει τα πάντα, οδήγησαν τον διαιτητή να υποδείξει ένα απίθανο πέναλτι στο παιχνίδι Χολστέιν - Μπόχουμ 2-1 για τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. (VIDEO)

Το VAR ήρθε να δώσει μία τελείως διαφορετική διάσταση στο ποδόσφαιρο, επιτρέποντας την εφαρμογή κανονισμών που υπό άλλες συνθήκες θα παρέμεναν σε αχρησία. Όπως συνέβη στο παιχνίδι Χολστέιν – Μπόχουμ για τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας το βράδυ της Παρασκευής (26/10).

Πιθανότατα, η Μπόχουμ κέρδισε το πιο αδιανόητο πέναλτι όλων των εποχών… Ο επιθετικός της Μπόχουμ Σιλβέρ Γκανβουλά κινήθηκε διαγώνια δεξιά προς την εστία και σούταρε απελπιστικά άουτ. Ενώ φαινομενικά η μπάλα πέρασε στην τελική γραμμή του άουτ, ο αναπληρωματικός της Χόλστεϊν, Μίκαελ Εμπερβέιν τη σταμάτησε για να τη δώσει στον τερματοφύλακα και αυτός να δώσει συνέχεια.

Όμως, ο βοηθός διαιτητή στο VAR ενημέρωσε τον ρέφερι Τίμο Γκέραχ, ότι η μπάλα δεν είχε βγει ολόκληρη εκτός αγωνιστικού χώρου και η επαφή του αναπληρωματικού ήταν παράνομη. Όμως, το… δύσκολο άρχιζε από εκεί και έπειτα!

Διότι ξαφνικά ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί. Όλοι ένιωσαν έκπληξη και προσπαθούσαν να αντιληφθούν τι συνέβη. Η εξήγηση δόθηκε λίγο αργότερα: αυτό προβλέπει ο κανονισμός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και η υπόδειξη του ρέφερι ήταν σωστή 100%…

Για την ιστορία, ο Γκανβουλά ευστόχησε στην εκτέλεση του πέναλτι, αλλά αυτό δεν άλλαξε τη μοίρα της Μπόχουμ, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Χολστέιν…

Δείτε τη φάση την απίστευτη φάση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ