Άγιαξ: Από την νέα χρονιά ο Νέρες

Άγιαξ: Από την νέα χρονιά ο Νέρες

Ο Νταβίντ Νέρες αποκόμισε τραυματισμό στο γόνατο στην αναμέτρηση με την Τσέλσι και όπως ανακοίνωσε ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ θα υποβληθεί σε επέμβαση, επιστρέφοντας στη δράση από το 2020.

Σημαντικό πλήγμα στις τάξεις του Άγιαξ, λίγο πριν από τη διακοπή για τα προκριματικά του Euro 2020.

O Βραζιλιάνος ακραίος, Νταβίντ Νέρες, που αποχώρησε από την αναμέτρηση με την Τσέλσι με πρόβλημα στο γόνατο, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, επιστρέφοντας με το νέο έτος.

Ο κόουτς του «Αίαντα», Έρικ Τεν Χαγκ, ήταν εκείνος που έκανε γνωστή την αρνητική εξέλιξη για τον 22χρονο, στη συνέντευξη τύπου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ουτρέχτη για το ολλανδικό πρωτάθλημα.

«Φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι μόλις το έπαθε, δεν πατούσε καλά, αλλά είναι τρομερά εκνευριστικό που θα τον χάσουμε τώρα, είναι τρομερό πλήγμα για την ομάδα μας», ήταν τα λόγια του προπονητή των Ολλανδών.

Ο Νέρες έχει σκοράρει 6 τέρματα με τη φανέλα του Άγιαξ στην Eredvisie και θα χάσει τα δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας του για τους ομίλους του Champions League, με Λιλ και Βαλένθια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ