Ο Κασίγιας δουλεύει σκληρά για την επιστροφή στα γήπεδα (pic)

Ο Ίκερ Κασίγιας δεν... κρατιέται για την επιστροφή του στη δράση, ανεβάζοντας φωτογραφία από το γυμναστήριο και κάνοντας χαρούμενους τους θαυμαστές του για το πείσμα που επιδεικνύει.


Ο Κασίγιας δουλεύει σκληρά για την επιστροφή στα γήπεδα (pic) | to10.gr

Πριν από 10 μέρες ο τερματοφύλακας της Πόρτο ενημέρωσε τον κόσμο μέσω social media ότι επιστρέφει στις προπονήσεις, με στόχο να φορέσει και πάλι τα γάντια του τερματοφύλακα.

Ο «θρυλικός» τερματοφύλακας είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στη δράση, αφήνοντας οριστικά πίσω του το πρόβλημα υγείας που λίγο έλειψε να του αφαιρέσει τη ζωή.

Σούπερ Λίγκα: Δεν στεριώνει προπονητής!

Ο Κασίγιας κάνει πλέον ασκήσεις με μπάλα, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και με νέα ανάρτηση από το γυμναστήριο, δείχνει πως δουλεύει σκληρά.

Όλο αυτό το διάστημα βέβαια περνάει μια σειρά απαραίτητων εξετάσεων που θα του επιτρέπουν να κάνει την επιθυμία του πράξη, διασφαλίζοντας ότι δεν θα κινδυνεύσει σε καμία περίπτωση η ζωή του.

Ο Ισπανός πορτιέρε να θυμίσουμε ότι έχει δηλωθεί κανονικά από την Πόρτο στη λίστα πρωταθλήματος και μένει να δούμε πότε θα είναι έτοιμος να υπερασπιστεί και πάλι την εστία των «δράκων».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο