Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και ξέρει και Ισπανικά ο Αχιλλέας...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Συνελήφθη ο Κόκε σε κύκλωμα ναρκωτικών στην Ισπανία!

Μετά από επιχείρηση της ισπανικής αστυνομίας, ο πρώην παίκτης του Άρη, Σέρχιο Κόκε συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών

Συνελήφθη ο Κόκε σε κύκλωμα ναρκωτικών στην Ισπανία! | to10.gr

Η ισπανική Αστυνομία προχώρησε σήμερα (19/11) στη σύλληψη 20 ατόμων για συμμετοχή στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μεταξύ αυτών και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώην επιθετικός των κίτρινων θεωρείται μέλος εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών και συνελήφθη από τις αρχές. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα με το elconfidencial.com, ο Κόκε συνελήφθη, με τις αρχές να θεωρούν ότι είχε και ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση της ισπανικής αστυνομίας σε Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα ήταν μεγάλη, με περισσότερους από 150 αστυνομικούς να συμμετέχουν, ενώ προχώρησε στην κατάσχεση ενός τόνου χασίς αλλά και όπλων.

«Ο παλιός ποδοσφαιριστής συνελήφθη σε μια επιχείρηση της Αστυνομίας όπου βρέθηκε ένας τόνος χασίς και όπλα. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας συμμετέχουν 150 αστυνομικοί», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, ενώ αναφέρεται ότι οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται, καθώς θεωρούν ότι υπάρχουν κι άλλοι που εμπλέκονται στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Πέρα από τον Κόκε φέρεται να εμπλέκεται και ένα από τα αδέρφια του Ισπανού πρώην επιθετικού του Άρη.