Στοχεύει σε δίδυμο Λουτσέσκου η Σαχτάρ

Στοχεύει σε δίδυμο Λουτσέσκου η Σαχτάρ

Ο αποκλεισμός από την Αταλάντα φέρνει σε δυσχερή θέσης τον Λουίς Κάστρο, με την ομάδα του Ντόνετσκ να στοχεύει σε δίδυμο Λουτσέσκου για τον πάγκο της.

Πριν την έναρξη του ματς με την Αταλάντα η Σαχτάρ βρισκόταν σε θέση ισχύος, όσον αφορά την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Champions League. Ωστόσο η ιταλική ομάδα αποδείχτηκε καλύτερη μέσα στο γήπεδο, επικράτησε με 0-3 και έστειλε τη Σαχτάρ στη φάση των «32» του Europa League.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ρινάτ Αχμέτοφ, φέρεται να είναι απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή και σκοπεύει να αντικαταστήσει τον προπονητή, Λουίς Κάστρο. Μάλιστα, τη θέση του Πορτογάλου τεχνικού δυσχεραίνει ο αποκλεισμός της Σαχτάρ από τη Ντιναμό Κιέβου στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Αχμέτοφ θα ήθελε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ένα δίδυμο Μιρτσέα και Ραζβάν Λουτσέσκου. Υπενθυμίζεται πως ο 74χρονος, πλέον, Μιρτσέα Λουτσέσκου ήταν στο τιμόνι της ομάδας από το 2004 έως το 2016, ενώ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν εργάζεται σε κάποιο σύλλογο.

Από την άλλη ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το πέρασμα του από την Ελλάδα, εργάζεται στη Σαουδική Αραβία από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ πρόσφατα κατέκτησε με την Αλ Χιλάλ το ασιατικό Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ