Όταν τα ball boys «παίζουν μπάλα»: Μετά τον Ολυμπιακό, η σειρά της Φαμαλικάο… (vid)

Όταν τα ball boys «παίζουν μπάλα»: Μετά τον Ολυμπιακό, η σειρά της Φαμαλικάο… (vid)

Τα γρήγορα αντανακλαστικά ενός ball boy έδωσαν στη Μπενφίκα την ευκαιρία να σκοράρει απέναντι στη Φαμαλικάο, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο περίφημο δεύτερο γκολ της Τότεναμ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μερικές φορές οι γρήγορες αντιδράσεις και η ταχύτητα της σκέψης μπορούν να αποδειχθούν καταλυτικοί παράγοντες μιας νίκης ή επίτευξης ενός τέρματος. Καλύτερο παράδειγμα από αυτό που συνέβη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ για τη φάση των ομίλων του Champions League δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Σε μια ανύποπτη στιγμή, το ball boy των Λονδρέζων δίνει γρήγορη συνέχεια στο παιχνίδι, με τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο να πιάνουν στον ύπνο την άμυνα των «ερυθρόλευκων» και να ισοφαρίζουν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου σε 2-2.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος είχε σταθεί στα ταχύτατα αντανακλαστικά του νεαρού, ενώ μάλιστα αποφάσισε να τον επιβραβεύσει με πρόσκληση σε δείπνο της ομάδας. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπενφίκα με τη Φαμαλικάο.

Η μπάλα βγήκε πλάγιο, το ball boy έδωσε γρήγορη συνέχεια στο παιχνίδι και ο σύλλογος της Λισαβόνας κατάφερε να σκοράρει στην εξέλιξη της φάσης, αφού έπιασε προ εκπλήξεως τους αντίπαλους αμυντικούς.

Μετά το φινάλε του ματς, μάλιστα, ο τεχνικός των «αετών», Μπρούνο Λάγκε, έσπευσε να συγχαρεί τον πιτσιρικά, σε μια αντίστοιχη ενέργεια με εκείνη του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Πήγα να χαιρετήσω το παιδί, επειδή εκείνος ήταν που ξεκίνησε την επίθεση. Ο Πίζι του ζήτησε να παίξει γρήγορα και εκείνος το έπραξε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μετά στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, μάλιστα, έγινε θέμα στην εφημερίδα «A Bola», η οποία έκανε ειδική μνεία και στο αντίστοιχο συμβάν του Λονδίνου, στο παιχνίδι της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό.

https://twitter.com/SLBenfica/status/1205966945851457543

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ