Με περίπατο στον τελικό του Σούπερ Καπ η Ρεάλ (3-1)

Με περίπατο στον τελικό του Σούπερ Καπ η Ρεάλ (3-1)

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 3-1 της Βαλένθια και σφράγισαν το εισιτήριό τους για τον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ, που διεξάγεται στην Σαουδική Αραβία – Γκολάρες από Κρόος, Ισκο και Μόντριτς – Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα ο άλλος ημιτελικός.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας με αντίπαλο την Βαλένθια, με τους Μερένχες να κερδίζουν εύκολα με 3-1.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σε μία άνετη επικράτηση, σφραγίζοντας με το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Οι παίκτες του Γάλλου τεχνικού ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις Νυχτερίδες.

Οι Μαδριλένοι πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος θα προκύψει από το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Γκολάρες από Κρόος, Ισκο και Μόντριτς

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 15’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τόνι Κρόος! Ο Γερμανός είδε εκτός θέσης τον αντίπαλο τερματοφύλακα, εκτέλεσε άψογα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 30’ οι Μερένχες έκαναν το 2-0 με τον Ισκο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε ωραία ενέργεια και με εξαιρετικό τρόπο νίκησε τον πορτιέρο της Βαλένθια για το 2-0. Στο 65’ οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν έκαναν το 3-0 με γκολάρα του Μόντριτς, με τον Παρέχο να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για την Βαλένθια και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομενέκ, Γκαράι, Γκάμπριελ,, Γκαγιά, Βας, Παρέχο, Κοκλέν (83’ Σομπρίνο), Κοντογκμπιά (57’ Γκόμες), Σολέρ, Τόρες, Γκαμεϊρό (70’ Τσερίσεβ)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Μεντί (70’ Μαρσέλο), Βαράν, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (76’ Χάμες Ροντρίγκες), Βαλβέρδε, Ίσκο, Γιόβιτς (83’ Μπραχίμ Ντίαθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ