Ριβάλντο για Βαλβέρδε : «Δουλειά του προπονητή δεν είναι να κάθεται παθητικά στον πάγκο»

Ριβάλντο για Βαλβέρδε : «Δουλειά του προπονητή δεν είναι να κάθεται παθητικά στον πάγκο»

Ο Ριβάλντο με δηλώσεις του καταφέρθηκε εναντίον του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα με 3-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, αφού ηττήθηκε με 3-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης αν και προηγούνταν με 2-1 μέχρι το 81ο λεπτό.

Ο πρώην άσος των «μπλαουγκράνα», Ριβάλντο, δήλωσε απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη, ενώ ανέφερε πως δεν είναι δουλειά του προπονητή να κάθεται παθητικά στον πάγκο.

«Μέρος της δουλειάς του προπονητή είναι να βλέπει τι πάει λάθος κατά τη διάρκεια των αγώνων και να διορθώνει καταστάσεις. Επίσης, πρέπει να σιγουρεύει ότι οι παίκτες γνωρίζουν ποιο είναι το πρόβλημα. Εάν απλά κάθεται στον πάγκο παρακολουθώντας παθητικά, οι αντίπαλοι έχουν την ευκαιρία ν’ αλλάξουν τον τρόπο που παίζουν και να σε εκπλήξουν.

Ο Σιμεόνε είναι προπονητής με ενθουσιασμό, συνεχώς φωνάζει οδηγίες στους παίκτες του και τους δίνει κίνητρο να δώσουν το κάτι παραπάνω. Ίσως αυτό είναι που λείπει αυτή τη στιγμή από τη Μπαρτσελόνα, ένας όχι τόσο παθητικός προπονητής».

Ο «Ρίμπο» αναφερόμενος στον Βαλβέρδε τόνισε: «Σίγουρα αυτή η ήττα δεν ευνοεί καθόλου τον Βαλβέρδε. Μου θύμισε το προηγούμενο φιάσκο στο Champions League με την Λίβερπουλ. Η αλλαγή προπονητή πλέον φαίνεται πιθανή είτε πολύ σύντομα, είτε στο τέλος της σεζόν. Η Μπαρτσελόνα δεν γίνεται να συνεχίσει να χάνει έτσι παιχνίδια, δείχνοντας τέτοια αμέλεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ