FA Cup: «Αυτοκτονία» για Λίβερπουλ, πάει σε ρεβάνς με τη Σριούσμπερι! (2-2)

FA Cup: «Αυτοκτονία» για Λίβερπουλ, πάει σε ρεβάνς με τη Σριούσμπερι! (2-2)

Η Λίβερπουλ, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0 στο Σριούσμπερι, δέχθηκε δύο γκολ από την τοπική ομάδα και θα αναγκαστεί να δώσει ρεβάνς στο «Άνφιλντ» για την πρόκριση στους «16» του FA Cup. Πολύ εύκολες προκρίσεις πήραν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι.

Σοκ για τη Λίβερπουλ!

Οι «reds» του Μέρσεϊσαϊντ δεν κατάφεραν να περάσουν από σήμερα το εμπόδιο της Σριούσμπερι (ομάδα 3ης κατηγορίας), καθώς ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Συνεπώς, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα δώσει αγώνα ρεβάνς στο «Άνφιλντ» για να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» του FA Cup.

Με 2-0 προηγήθηκε η Λίβερπουλ, χάρη στο τέρμα του Τζόουνς στο 15′ και το αυτογκόλ του Λοβ στο 46′. Ωστόσο, στο 65′ δόθηκε πέναλτι για μαρκάρισμα… εκτός περιοχής υπέρ της Σριούσμπερι, με τον Κάμινγκς να ευστοχεί και να μειώνει σε 2-1.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 75′ και η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα αναγκαστεί να δώσει ρεβάνς για να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο… χωράφι του Τρανμίρ έκανε τη δουλειά της, νίκησε 6-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σκέτος βάλτος και σε κάκιστη κατάσταση, οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους καθώς το σκορ ήταν 3-0 από το 16′. Τα γκολ πέτυχαν οι Μαγκουάιρ (10′), Νταλότ (13′) και Λίνγκαρντ (16′).

Τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Τζόουνς, Μαρσιάλ και Γκρίνγουντ, να προσθέτουν τα ονόματά τους στη λίστα των σκόρερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε επίσης εύκολο απόγευμα κόντρα στη Φούλαμ, καθώς επικράτησε 4-0 στο «Etihad Stadium». Οι φιλοξενούμενοι έμειναν από το 6′ με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Ριμ και το έργο της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα έγινε πιο εύκολο. Το 1-0 έγινε με εκτέλεση πέναλτι του Γκουντογκάν στο 8′, το 2-0 με γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα στο 19′, ενώ τα άλλα δύο τέρματα πέτυχε ο Γκαμπριέλ Ζεσούς στο 72′ και το 75′ αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ