Επίσημο: Στη Μαγιόρκα ο Κούτρης (pic+vid)

Επίσημο: Στη Μαγιόρκα ο Κούτρης (pic+vid)

Ο Λεονάρντο Κούτρης θα αγωνίζεται στη Μαγιόρκα για τους επόμενους 6 μήνες, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Οι Ισπανοί ανακοίνωσαν στα... ελληνικά τον διεθνή μπακ!

Η Μαγιόρκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη, με τον 24χρονο αριστερό μπακ να αγωνίζεται για τους επόμενους 6 μήνες στην ισπανική ομάδα, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαγιόρκα είχε από πέρσι τον Κούτρη στο «στόχαστρό» της και φέτος τελικά κατάφερε να τον κάνει δικό της. Οι Ισπανοί ανακοίνωσαν, μάλιστα, στα ελληνικά τον διεθνή μπακ, με τη λεζάντα «Καλώς όρισες!».

Ο Κούτρης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στη Μαγιόρκα, είπε πως είναι ανυπόμονος να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα, ενώ μίλησε και για τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κούτρης στις πρώτες του δηλώσεις:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Μαγιόρκα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να πετύχω τους στόχους μας. Γνωρίζω τον Αριέλ, γνωρίζω ότι είναι ένας παίκτης με ιστορία για το κλαμπ και μου είπε ότι πηγαίνω σε έναν σημαντικό σύλλογο».

H ανακοίνωση της Μαγιόρκα στο twitter:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ