Μπάγερν – Χοφενχάιμ 4-3

Μπάγερν – Χοφενχάιμ 4-3

Σε ένα ματς-έπος η Μπάγερν νίκησε με 4-3 την Χοφενχάιμ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Τα… χρειάστηκε η Μπάγερν αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στην Χοφενχάιμ επικρατώντας με 4-3 της ομάδας του Κώστα Σταφυλίδη.

Μόλις στο 8′ φάνηκε ότι θα έχει δύσκολο βράδυ η Μπάγερν όταν ο Μπεμπού έκανε το 1-0 για την Χοφενχάιμ. Η απάντηση ήταν άμεση για τους Βαυαρούς που ισοφάρισαν πέντε λεπτά μετά χάρη σε αυτογκόλ του Χίμπνερ.

Μίλερ στο 20′ και Λεβαντόφσκι στο 37′ με κεφαλιά έκαναν το 3-1 με τον Πολωνό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-1 με γκολ στο 80΄. Οι φιλοξενούμενοι είχαν όρεξη για να κάνουν το ματς ντέρμπι στο φινάλε και το κατάφεραν μειώνοντας σε 4-3 με δύο γκολ του Νταμπούρ στο 82′ και το 90+2′.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας η Λεβερκούζεν νίκησε την Στουτγκάρδη με 2-1, η Ουνιόν Βερολίνου με 1-0 την Φερλ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας, εκτός έδρας και η Σααρμπρίγκεν απέκλεισε στα πέναλτι την Καρσλρούη με 5-3.

Οι ομάδες των προημιτελικών: Μπάγερν, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Βέρντερ Βρέμης, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ουνιόν Βερολίνου, Σααρμπρίγκεν, Σάλκε και Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ