Στη Γλασκώβη για το 2.20 και το… 6.25

Στη Γλασκώβη για το 2.20 και το… 6.25

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

Tα 2-3 γκολ του 2.00 ήρθαν χθες στο Μπέρνλι-Μπόρνμουθ 3-0, με την αγαπημένη ομάδα της στήλης να μας δικαιώνει για πολλοστή φορά φέτος. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ το εξής:

Oι πιστοί αναγνώστες της στήλης γνωρίζετε ότι μας αρέσουν τα 2-3 γκολ (αποδόσεις συχνά πάνω από 2.00) και η Μπέρνλι γιατί τα φέρνει αρκετά συχνά (όπως και το «γκολ μετά το 28’»). Προσέξτε τώρα, από τα 27 φετινά ματς της Μπέρνλι τα 17 είναι στα 2-3 γκολ. 17 ματς στα 2-3 γκολ και 10 χωρίς να έρθουν τα 2-3 γκολ, που σημαίνει ότι αν κάποιος έπαιζε από την αρχή της σεζόν ΜΟΝΟ τα 2-3 γκολ της Μπέρνλι και τίποτα άλλο θα είχε πάει ένα γερό ταμείο μέχρι τώρα, αφού η χερότερη απόδοση που τα συνοδεύει είναι το… 1.97, συνήθως είναι πάνω από 2.00 οι αποδόσεις.

Αφήνουμε τη Μπέρνλι για την ώρα (σίγουρα θα την ξαναεμπιστευτούμε στα 2-3 γκολ) και πάμε στη Γλασκώβη για την αναμέτρηση της Σέλτικ με την Κιλμάρνοκ. Δύο φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες φέτος και τις δύο οι τριπλούχοι Σκωτίας επικράτησαν με 3-1. Και στις δύο (εντός και εκτός έδρας) η Κιλμάρνοκ κέρδισε 4 κόρνερ. Στη Γλασκώβη η Σέλτικ είχε 5 κόρνερ (9 συνολικά είχε το ματς) στο «Ράγκμπι Παρκ» 8 (12 συνολικά).

Το ματς αναμένεται να έχει αρκετά κόρνερ, τονίζουμε ότι η Σέλτικ έχει αγώνα και την Πέμπτη για το Γιουρόπα θα προσπαθήσει να πάρει το ματς χωρίς να κουραστεί πολύ. Η «Κίλι» είναι αρκετά ανταγωνιστική, αυτή τη φορά δεν… χρειάζεται να κερδίσει 4 κόρνερ, 3 μας φτάνουν μιας και το Over 2.5 κόρνερ για την Κιλμάρνοκ είναι στο εξαιρετικό 2.20.

Κι ένα… fun bet, στο πρόσφατο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, πριν από ένα μήνα, είχε σκοράρει ο Ζουλιέν (με τον τρόπο που βλέπετε στη φωτό). Ο υψηλόσωμος Γάλλος αμυντικός έχει επαφή με τα δίχτυα, προωθείται συχνά και κυνηγά το σκορ. Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο 6.25 παραείναι δελεαστικό για να το αγνοήσουμε, θυμίζουμε όμως ότι έχει χαρακτήρα… fun bet.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ