Η Λιντς προσφέρει 12 εκατ. ευρώ για τον Μπρούνο Βιάνα

Η Λιντς προσφέρει 12 εκατ. ευρώ για τον Μπρούνο Βιάνα

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Λιντς ενδιαφέρεται ζεστά για τον Μπρούνο Βιάνα, για τον οποίο μάλιστα ετοιμάζεται να προσφέρει 12 εκατ. ευρώ – Στα 25 εκατ. ευρώ η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ με την Μπράγκα.

Εναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού φέρεται να έχει στο στόχαστρό της η Λιντς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Championship και παλεύει για την άνοδό της στα  σαλόνια της Premier League, ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Μπρούνο Βιάνα!

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ αγωνίζεται στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπράγκα, ενώ τη σεζόν 2016/2017 είχε περάσει από την Ελλάδα, φορώντας τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι τον είχαν αποκτήσει από την Κρουζέιρο έναντι 2 εκατ. ευρώ, μετά από εισήγηση του Πάουλο Μπέντο και με την ερυθρόλευκη φανέλα είχε κάνει 23 εμφανίσεις. Το καλοκαίρι του 2017 οι Πειραιώτες τον είχαν παραχωρήσει ως δανεικό στην Μπράγκα και  έναν χρόνο αργότερα οι Ιβηρες τον απέκτησαν με κανονική μεταγραφή έναντι 3 εκατ. ευρώ.

Φέτος, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη αγωνιστεί σε 39 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ. Είναι ένα από τα βασικά στελέχη της Μπράγκα και μέσα από τα εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει αναγκάσει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του. Μία από αυτές είναι η Λιντς από την Αγγλία, η οποία μάλιστα είναι διατεθειμένη να προσφέρει έως και 12 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπράγκα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα 3 εκατ. ευρώ που είχε δώσει η πορτογαλική ομάδα στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Μπρούνο Βιάνα, είχαν κάνει τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ ως την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της.

Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός με την πορτογαλική ομάδα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ υπάρχει ρήτρα ύψους 25 εκατ. ευρώ.

Οι Πορτογάλοι θεωρούν ότι με τη χρονιά που κάνει ο Μπρούνο Βιάνα μπορούν το ερχόμενο καλοκαίρι να τον πουλήσουν έως και 20 εκατ. ευρώ, με την Λιντς να έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα της Μπράγκα για τις πρώτες διερευνητικές επαφές. Στο κόλπο για την απόκτησή του βρίσκονται επίσης οι μεγάλες ομάδες της χώρας: Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ