Τετράμηνος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο για Στάριτζ!

Τετράμηνος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο για Στάριτζ!

Ποινή αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο για τον Ντάνιελ Στάριτζ, μετά την εμπλοκή του σε παράνομο στοιχηματισμό.

Με ποινή αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο χρονικής διάρκειας τεσσάρων μηνών τιμωρήθηκε ο Ντάνιελ Στάριτζ από την FA λόγω της συμμετοχής του σε παράνομο στοιχηματισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγλος επιθετικός είχε δώσει πληροφορίες στον αδελφό του, ώστε να παίξει στο στοίχημα την μεταγραφή του στην Σεβίλλη. Κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ, ενώ υπήρχε ανάμειξη του και σε άλλους είδους στοιχηματικής δραστηριότητας.

Ο πρώην επιθετικός των Λίβερπουλ και Τσέλσι αρχικά είχε τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού δυο εβδομάδων και με χρηματικό πρόστιμο 75.000 λιρών, όμως η Αγγλική Ομοσπονδία θεώρησε την συγκεκριμένη απόφαση αρκετά επιεικής με αποτέλεσμα να ζητήσει μια πιο σκληρή ποινή.

Όπως και έγινε, με τον Άγγλο επιθετικό να τιμωρείται με τετράμηνο αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα έως τις 17 Ιουνίου του 2020, ενώ πρέπει να καταβάλλει πρόστιμο 150.000 λιρών.

Όπως είναι λογικό, μετά από αυτήν την τιμωρία η Τραμζονσπόρ έλυσε την συνεργασία της με τον 30χρονο επιθετικό, ο οποίος μετά την λήξη της ποινής του θα πρέπει να αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ