Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ : «Μπορώ ακόμη να κατακτήσω τη «Χρυσή Μπάλα»»

Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ : «Μπορώ ακόμη να κατακτήσω τη «Χρυσή Μπάλα»»

Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ συνεχίζει να κάνει μεγάλα όνειρα και έτσι δεν σταματάει να ελπίζει πως κάποια μέρα θα κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα».

Πριν από περίπου δέκα χρόνια θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ ήταν στη λίστα με τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Πλέον ο Τογκολέζος φορ βρίσκεται στη Μπασακεσίρ, αλλά, αυτό δεν τον εμποδίζει ν’ ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και πολλά όνειρα.

Ένα από αυτά είναι η κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας». Ακόμη και τώρα. Μπορεί να μην βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο, όπως κάποτε όταν φορούσε τη φανέλα της Άρσεναλ, της Μάντσεστερ Σίτι, της Ρεάλ Μαδρίτης ή της Τότεναμ, αλλά δεν σταματάει να ελπίζει.

«Στην αρχή της καριέρας μου είχα ονειρευτεί να παίξω στην Άρσεναλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο όνειρα που έκανα πραγματικότητα. Ονειρεύομαι πως μία θα κατακτήσω τη «Χρυσή Μπάλα» και αυτό μπορεί να γίνει πράξη, όπως είχαν γίνει και τα παραπάνω. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την καριέρα μου, αλλά, ούτε μπορώ να παραπονεθώ για εκείνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ