Πορτογαλία: «Ντου» στο σπίτι του Μέντες και σε εφτά ομάδες

Πορτογαλία: «Ντου» στο σπίτι του Μέντες και σε εφτά ομάδες

Οι πορτογαλικές αρχές διεξάγουν έρευνα για «ξέπλυμα» χρήματος και διαφθορά στο υψηλότερο επίπεδο του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Υποψίες σκανδάλου ταλανίζουν το πορτογαλικό ποδόσφαιρο… Το πρωί της Τετάρτης, οι δικαστικές αρχές πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία εφτά ομάδων της πρώτης κατηγορίας και στο σπίτι του μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες, αναζητώντας στοιχεία για συμμετοχή σε “ξέπλυμα” χρήματος και διαφθορά.

Οι ομάδες που τελούν υπό έλεγχο είναι οι Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Μπράγκα, Γκιμαράες και Μαρίτιμο. Είναι προφανές ότι οι υποψίες των αρχών είναι πολύ σοβαρές, ώστε να ελέγξουν τα κορυφαία club της χώρας και έναν από τους πιο διάσημους μάνατζερ της Ευρώπης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sabado.pt», η Αστυνομία και η Εισαγγελία οργάνωσαν επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν περίπου 200 άνδρες, με ταυτόχρονες εισβολές στους χώρους που ερεύνησαν. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν αποδεικτικό υλικό, ακόμα και σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών.

Επίσης, έρευνα από τις αρχές δέχτηκαν και οι πιο γνωστοί παράγοντες του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, όπως οι Πίντο ντα Κόστα (Πόρτο), Λουίς Φελίπε Βιέιρα (Μπενφίκα), Φρεντερίκο Βαράντας (Σπόρτινγκ), Αντόνιο Σαλβαδόρ (Μπράγκα).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ