FA Cup: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά για την Γιουνάιτεντ

FA Cup: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά για την Γιουνάιτεντ

Με πρωταγωνιστή τον Ιγκάλο, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Ντέρμπι Κάουντι με 3-0 και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Εύκολο βράδυ είχε στο «Πράιντ Παρκ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς επικράτησε της Ντέρμπι Κάουντι του Γουέιν Ρούνεϊ με 3-0 και έκλεισε θέση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Νόριτς. Ο Ιγκάλο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση για τους Κόκκινους Διαβόλους, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, ενώ το τρίτο τέρμα το σημείωσε ο Σο.

Τα «κριάρια» προσπάθησαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να φανούν απειλητικά και λίγο έλειψε να το πετύχουν στο 18, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ να τη σταματάει με εκπληκτική επέμβαση ο Ρομέρο.

Λίγο αργότερα, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Σο (33′) με ωραίο σκαστό σουτ μέσα από την περιοχή. Τη σκυτάλη του σκοραρίσματος πήρε στη συνέχεια ο Οντιόν Ιγκάλο, ο οποίος πανηγύρισε  για πρώτη φορά στο 41ο λεπτό, με το 2-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Νιγηριανός επιθετικός της Γιουνάιτεντ πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα (70′), με τους Κόκκινους Διαβόλους να μην δυσκολεύονται να πάρουν την πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου Αγγλίας.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΟΥΝΤΙ: Ρόος, Μπόγκλι, Έβανς, Φόρσαϊθ, Λόου, Σίμπλεϊ (80′ Σίνι), Μπερντ, Νάιτ, Ρούνεϊ, Λόρενς (44′ Γουίτακερ), Γουόγκχορν (67′ Μάριοτ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ρομέρο, Ντάλοτ, Λίντελεφ, Μπαϊγί, Σο (80′ Γουίλιαμς), ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (73′ Μαρσιάλ), Μάτα, Μπρούνο Φερνάντες (66′ Αντρέας Περέιρα), Λίνγκαρντ, Ιγκάλο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ