Νουμάνθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Νουμάνθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εύκολο έργο στο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Νουμάνθια για το Κύπελλο και επικράτησε με σκορ 3-0 με τους παίκτες της να σκοράρουν δύο φορές από το σημείο του πέναλτι.

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βασίλισσα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Νουμάνθια και πλέον έχει πολύ εύκολο έργο, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως από τα τρία γκολ των νικητών τα δύο μπήκαν από το σημείο του πέναλτι. Η αρχή για τους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν δεν ήταν σπουδαία, όμως, όσο περνούσαν τα λεπτά η Ρεάλ ανέβαζε στροφές.

Έτσι, στο 35′ ο Γκάρεθ Μπέιλ άνοιξε το σκορ για τους Μερένχες με τον Ουαλό επιθετικό να είναι εύστοχος από τα έντεκα βήματα. Από εκεί και πέρα οι Μαδριλένοι αν και είχαν την κατοχή της μπάλας και μερικές πολύ καλές στιγμές δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν.

Το 2-0 για τη Βασίλισσα της Ευρώπης έγινε στο 89′ από τον Ίσκο που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών με τον Μαγιοράλ στο 91′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4Pl6SSqzIc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ