Αναβολή μέχρι τον Ιούνιο στο ολλανδικό πρωτάθλημα

Αναβολή μέχρι τον Ιούνιο στο ολλανδικό πρωτάθλημα

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας έλαβε έκτακτα μέτρα κατά του κορωνοϊού και ανακοινώθηκε πως αναβάλλεται το πρωτάθλημα τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο.

H Eredivisie είχε αναβληθεί μέχρι τον Απρίλιο πριν από μερικές εβδομάδες, όπως βέβαια και τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά όλα δείχνουν πως θα μπει… λουκέτο στο ολλανδικό πρωτάθλημα μέχρι τον Ιούνιο τουλάχιστον, αφού ο κορωνοϊός εξαπλώνεται ραγδαία.

Η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και ανάμεσά τους είναι η απαγόρευση μαζικής συγκέντρωσης πολιτών ως την 1η Ιουνίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν γίνεται να κάνουν ούτε προπονήσεις οι ομάδες στην Ολλανδία.

«Οι συνέπειες αυτής της απόφασης είναι άγνωστες. Μόλις ακούσαμε την είδηση και πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουμε με τα υπουργεία για να δούμε τι σημαίνει αυτή η απόφαση για το ποδόσφαιρό μας», ανέφερε εκπρόσωπος της ολλανδικής λίγκας, η οποία εντός της ημέρας θα συνεδριάσει για να εξετάσει τα εναλλακτικά πλάνα ολοκλήρωσης της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ