Στο νοσοκομείο παίκτης της Φενερμπαχτσέ με κορωνοϊό!

Στο νοσοκομείο παίκτης της Φενερμπαχτσέ με κορωνοϊό!

Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο διεθνής Γερμανός επιθετικός, Μαξ Κρούζε, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στην Τουρκία, με τον ποδοσφαιριστή της Φενερμπαχτσέ, Μαξ Κρούζε, να κάνει το τεστ και να βγαίνει θετικός στον Covid-19, όπως επίσης και ένα μέλος του ιατρικού επιτελείου, χωρίς όμως να γίνει γνωστό το όνομά του.

Οπως αναφέρουν μάλιστα τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο 31χρονος διεθνής στράικερ βρίσκεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Για την ώρα, πάντως, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάρει σύντομα εξιτήριο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Φενερμπαχτσέ ήταν η τελευταία από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες της Τουρκίας που πέρασε από τεστ τους παίκτες και όλους τους ανθρώπους γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το ίδιο είχαν κάνει τις προηγούμενες ημέρες οι Γαλατάρασαϊ, Μπεσίκτας και Τραμπζονσπορ.

Εκτός από το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό τμήμα της τούρκικης ομάδας έχει «πληγεί» από τον κορωνοϊό, καθώς όπως ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα από τον πρόεδρο, Αλι Κοτς, έξι μέλη της ομάδας μπάσκετ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο Κρούζε φέτος μέχρι να διακοπούν οι διοργανώσεις, είχε παίξει σε 23 ματς με τη φανέλα της Φενέρ και είχε 7 γκολ και 8 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ