Ο Μπλαστσικόφσκι αγόρασε την Βίσλα Κρακοβίας και την έσωσε από χρεοκοπία!

Ο Μπλαστσικόφσκι αγόρασε την Βίσλα Κρακοβίας και την έσωσε από χρεοκοπία!

Ο Πολωνός μεσοεπιθετικός αγόρασε την Βίσλα Κρακοβίας, στην οποία αγωνίζεται και πλέον θα είναι παίκτης, αλλά και ιδιοκτήτης του συλλόγου.

Από ποδοσφαιριστής… ιδιοκτήτης! O Πολωνός μεσοεπιθετικός, Γιάκουμπ Μπλαστσικόφσκι προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, καθώς αγόρασε την Βίσλα Κρακοβίας, στην οποία αγωνίζεται και την έσωσε από την χρεοκοπία.

Ο πρώην διεθνής άσος δεν ξέχασε την ομάδα από την οποία ξεκίνησε και βλέποντας τον σύλλογο που έκανε τα πρώτα του βήματα να βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση, βγήκε μπροστά και αγόρασε τις μετοχές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθάει την Βίσλα Κρακοβίας, καθώς στο παρελθόν έχει δώσει πολλές φορές χρήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας.

Τώρα, όμως, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και αποφάσισε να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της πολωνικής ομάδας. Πλέον, εκτός από ποδοσφαιριστής της Βίσλα Κρακοβίας θα είναι και ιδιοκτήτης, με τον Πολωνό να βοηθάει στην εξυγίανση του συλλόγου!

Μια ωραία ποδοσφαιρική ιστορία, με τον Μπλαστσικόφσκι να στέκεται δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και να τη βοήθαει έμπρακτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ