Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: «Όποιος παίκτης διαφωνεί με τις μειώσεις να φύγει!»

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: «Όποιος παίκτης διαφωνεί με τις μειώσεις να φύγει!»

Ο Πρόδρομος Πετρίδης σκέφτεται ακόμα και να το πάει στα άκρα σχετικά με όποιον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ διαφωνεί για τις μειώσεις και να τον διώξει από την ομάδα.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, σκλήρυνε τη στάση του στις αντιδράσεις που προκάλεσε στους παίκτες της πρωταθλήτριας Κύπρου η πρόθεση για «μαχαίρι» στα συμβόλαια τους που φτάνει στο 60%.

Ο ισχυρός άνδρας της κυπριακής ομάδας δήλωσε πως δρομολογεί συζητήσεις μαζί τους με στόχο να περιοριστεί το μπάτζετ, ενημερώνοντας εκεί που κρίνει σκόπιμο και τους μάνατζερ των παικτών. Εάν δεχθούν τις μειώσεις όλα καλώς, αλλά σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητηθεί ο τρόπος αποδέσμευσής τους. Είτε με μετεγγραφή, είτε με αποχώρηση. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, εξάλλου, ήταν κάτι περισσότερο από ξεκάθαρος επί του συγκεκριμένου: «Όποιου δεν του αρέσει να πάει σπίτι του», τόνισε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως η ομάδα έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, λόγω της πανδημίας.

Στο μεταξύ για την τύχη του φετινού πρωταθλήματος ο Πετρίδης δήλωσε ότι κατά την άποψη του δεν πρέπει να υπάρξει πρωταθλητής στο ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος:

«Αρχικά να πω ότι το πρωτάθλημα το διεκδικεί ο ΑΠΟΕΛ με πολλές πιθανότητες, όπως φυσικά και οι υπόλοιπες ομάδες. Αν δείτε τις επιδόσεις του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ τα τελευταία χρόνια, θα καταλάβετε. Έχουμε ποσοτικά και ποιοτικά το πληρέστερο ρόστερ και θα φανεί αυτό γιατί αν επαναρχίσουμε θα παίξουμε συνέχεια Τετάρτη – Σάββατο. Έξι βαθμοί δεν είναι τίποτε. Για μένα αν τερματιστεί το πρωτάθλημα δεν πρέπει να υπάρξει πρωταθλητής.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ