Ευχάριστα νέα: Πήρε εξιτήριο ο Ρουστού!

Ευχάριστα νέα: Πήρε εξιτήριο ο Ρουστού!

Ο Τούρκος πορτιέρο είχε νοσηλευτεί με βαριά συμπτώματα του Covid-19 και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη, αλλά η υγεία του βελτιώθηκε εντυπωσιακά τις τελευταίες ημέρες και σήμερα πήρε εξιτήριο.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον παλαίμαχο πορτιέρο, Ρουστού Ρετσμπέρ, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο θρυλικός Τούρκος τερματοφύλακα όχι μόνο ξεπέρασε τον κίνδυνο, αλλά πήρε και εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν για αρκετές ημέρες.

Ο Ρουστού Ρετσμπέρ έδωσε μια μεγάλη μάχη και τελικά κατάφερε να βγει νικητής, με την είδηση της εξόδου από το νοσοκομείο να προκαλεί χαρά στους συμπατριώτες του, αλλά και σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Ο πρώην διεθνής άσος των Φενερμπαχτσέ και Μπεσίκτας την περασμένη εβδομάδα μπήκε στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα του Covid-19 και η κατάστασή του χαρακτηριζόταν ως κρίσιμη από τους γιατρούς. Ο 46χρονος Ρουστού, όμως, δεν τα παράτησε.

Εδωσε τη μάχη και βγήκε νικητής, η υγεία του βελτιώθηκε εντυπωσιακά και πήρε εξιτήριο, όντας βεβαίως υποχρεωμένος να παραμείνει σε καραντίνα σπίτι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ