Πτώχευσε η Λόκερεν του Γκαλίτσιου

Πτώχευσε η Λόκερεν του Γκαλίτσιου

Η βελγική ομάδα δεν κατάφερε να αποπληρώσει τα χρέη της και θα υποβιβαστεί.

Τη Λόκερεν τη μάθαμε στην Ελλάδα εξαιτίας του Γιώργου Γκαλίτσιου… Ο δεξιός μπακ με τα περίεργα ντυσίματα και το ιδιόρρυθμο look έπαιξε στη βελγική ομάδα από το 2011 έως το 2017 καταγράφοντας 183 συμμετοχές και πανηγύρισε τα Κύπελλα του 2012 και του 2012, καθώς και τα αντίστοιχα Σούπερ Καπ.

Ωστόσο, ένα μεγάλο μέρος των αναμνήσεων του Γιώργου Γκαλίτσιου από τη Jupiler League θα χαθεί… Η Λόκερεν τέθηκε σε καθεστώς πτώχευσης με δικαστική εντολή, αφού η διοίκηση αδυνατώντας να εξυπηρετήσει τα χρέη της ζήτησε νομική προστασία από τους πιστωτές.

Η Λόκερεν οφείλει 5 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχει τα έσοδα για να διακανονίσει το ποσό. Συνεπώς, με ενέργειες των παραγόντων της τέθηκε υπό ειδική εκκαθάριση και θα υποβιβαστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

«Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω πως, παρά τις προσπάθειές μας, δεν μπορέσαμε να βρούμε χρηματοδότες ή επενδυτές για να πληρώσουμε τα χρέη μας μέσα στις προθεσμίες και συνεπώς αποδεχόμαστε την απόφαση του δικαστηρίου», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Λουίς Ντε Βρίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ