Η Αντάλιασπορ θέλει τον Μπεργκ

Η Αντάλιασπορ θέλει τον Μπεργκ

Ο Σουηδός θα φύγει από την Κράσνονταρ και στην Τουρκία καλοβλέπουν την περίπτωση του.

Τον Μάρκους Μπεργκ ονειρεύονται στην Αντάλιασπορ… Η ιστοσελίδα «FotoMac» υποστηρίζει ότι η τουρκική ομάδα έχει τον Σουηδό επιθετικό στη λίστα της για τη θερινή μεταγραφική περίοδο και περιμένει την αποδέσμευση του από την Κράσνονταρ

Η πρώτη προϋπόθεση για να κινηθεί για τον Μπεργκ η Αντάλιασπορ είναι να πουλήσει τον βασικό στράικερ της, Άντι Γιάχοβιτς. Ο Γιάχοβιτς θέλει να φύγει από την Τουρκία και ο μάνατζερ του αναμένεται να φέρει πρόταση.

Από εκεί και πέρα, το συμβόλαιο του 33χρονου ποδοσφαιριστή λήγει φέτος με την Κράσνονταρ, ενώ και ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Ρωσίας. Παράλληλα να αναφέρουμε πως ο ίδιος γνωρίζει για το ενδιαφέρον που έχει δείξει η διοίκηση της Αντάλιασπορ.

Ο Σουηδός πήρε μεταγραφή από την Αλ Αΐν το καλοκαίρι του 2019 στην Κράσνονταρ και μέχρι στιγμής έχει πετύχει 6 τέρματα και 1 ασίστ σε 26 εμφανίσεις με τους Ρώσους. Ο έμπειρος φορ έχει αγωνιστεί επίσης στις Γκέτεμποργκ, Γκρόνινγκεν, Αϊντχόβεν, Αμβούργο, ενώ με την εθνική Σουηδίας σε 76 συμμετοχές έχει βρει δίχτυα 21 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ