«Η Χάιντουκ παίρνει τον Διαμαντάκο»

«Η Χάιντουκ παίρνει τον Διαμαντάκο»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Κροάτες, η Χάιντουκ στο τέλος της σεζόν θα αποκτήσει τον Διαμαντάκο, που μένει ελεύθερος από την Ζανκτ Πάουλι.

Στην Κροατία για λογαριασμό της Χάιντουκ θα μετακομίσει στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν ο Δημήτρης Διαμαντάκος, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας υπήρξαν δημοσιεύματα στην Κροατία, που ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο διεθνής στράικερ θα φορέσει τα χρώματα της Χάιντουκ.

Μάλιστα, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί χωρίς να δώσει χρήματα η κροατική ομάδα στην Ζανκτ Πάουλι, καθώς το στο τέλος της σεζόν ο Ελληνας επιθετικός μένει ελεύθερος. Όπως σημειώνεται στα ρεπορτάζ των Κροατών, η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της αγωνιστική σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Διαμαντάκος τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς της Ζανκτ Πάουλι με την Νυρεμβέργη και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Τις επόμενες ημέρες ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και ο χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Διαμαντάκος φέτος έχει πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές, έχοντας 9 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ