Απίστευτο : Ζητούν την απόλυση του προπονητή, επειδή δεν χρησιμοποιεί τον Νίνη (pics)

Απίστευτο : Ζητούν την απόλυση του προπονητή, επειδή δεν χρησιμοποιεί τον Νίνη (pics)

Την απόλυση του προπονητή της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα ζητούν οι οπαδοί της ομάδας, καθώς έχει θέσει εκτός πλάνων τον Σωτήρη Νίνη. Απίστευτη στήριξη στον Έλληνα μεσοεπιθετικό, που έμεινε για μια ακόμα φορά εκτός αποστολής.

Στο πλευρό του Σωτήρη Νίνη και μάλιστα με πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του εξωτερικού τρόπο τάχθηκαν οπαδοί της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, φωνάζοντας το όνομά του, κρατώντας ελληνικές σημαίες και ζητώντας παράλληλα την παραίτηση του προπονητή της ομάδας, Σαρόν Μίμερ, καθώς έχει εκτός πλάνων τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.

Οι οπαδοί του ιραηλινού συλλόγου εξέφρασαν με αυτόν τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκειά τους ενάντια στον 44χρονο τεχνικό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Maariv έχει εισηγηθεί μάλιστα την αποδέσμευσή του Νίνη, μόλις τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας του με την Πετάχ Τίκβα.

Οι Ισραηλινοί προχώρησαν στην απόκτηση του Βραζιλιάνου Ελιμπέρτο, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού με το δημοσίευμα να αναφέρει πως έχει ενημερωθεί η πλευρά του Σωτήρη Νίνη πως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται!

O άλλοτε χαφ του Παναθηναϊκού, της Πάρμα, του ΠΑΟΚ, της Σαρλερουά και της Μέχελεν, έχει αγωνιστεί μόλις 315′ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, μένοντας εκτός αποστολής στον σημερινό (9/1), εν εξελίξει εντός έδρας αγώνα με την Kiryat Shmona για την 17η αγωνιστική της Ligat ha’Al.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ