Νίνης : Έφυγε κλαίγοντας μετά τη συμπεριφορά του προέδρου της Πετάχ Τίκβα

Νίνης : Έφυγε κλαίγοντας μετά τη συμπεριφορά του προέδρου της Πετάχ Τίκβα

Οπως υποστηρίζει δημοσίευμα του Ισραήλ, ο Σωτήρης Νίνης έφυγε με δάκρυα από τα αποδυτήρια της Πετάχ Τίκβα, μετά την άσχημη συμπεριφορά του προέδρου της ομάδας που τον έδιωξε!

Παρά τη συγκινητική στήριξη των οπαδών της Πετάχ Τίκβα στον Σωτήρη Νίνη, τα πράγματα εξελίσσονται πολύ άσχημα για τον Ελληνα μεσοεπιθετικό, όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα.

Όπως αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα haaretz η διοίκηση δεν έκανε δεκτό το αίτημα των φιλάθλων που ζήτησαν την επιστροφή του Νίνη στην δράση και παράλληλα την απόλυση του τεχνικού Σαρόν Μίμερ.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας, Αβι Λουζόν έδιωξε από τα αποδυτήρια τον 27χρονο πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, λέγοντάς του: «Γύρνα πίσω στην Ελλάδα, δεν θα ξαναπαίξεις σε αυτή την ομάδα. Θα πάρεις τα χρήματά σου, αλλά δεν υπάρχει λόγος να είσαι εδώ» φέρεται να του είπε πάντοτε όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί.

Μάλιστα το δημοσίευμα υποστηρίζει πως στη συνέχεια ο Σωτήρης Νίνης ξέσπασε σε κλάματα, στενοχωρημένος από την άσχημη συμπεριφορά των διοικούντων προς το πρόσωπό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ