Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τρίο στούτζες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιακουμάκης: «Γιατί να μην μείνω στη Γκόρνικ;»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για τη μετακίνηση του στην Πολωνία και την Γκόρνικ και τόνισε ότι θα ήθελε να μείνει στην ομάδα.

Γιακουμάκης: «Γιατί να μην μείνω στη Γκόρνικ;» | to10.gr

Δεν λέει όχι στην παραμονή του στην πολωνική Γκόρνικ και μετά το τέλος του δανεισμού του απ’ την ΑΕΚ, ο Γιώργος Γιακουμάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» αναφέρθηκε στη ζωή του στην Πολωνία και το μέλλον, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει στο πολωνικό πρωτάθλημα και την Γκόρνικ και τη νέα σεζόν.

«Στην παρούσα φάση, απολαμβάνω καθημερινά το ποδόσφαιρο. Είχα πολύ καιρό να το ζήσω αυτό, δυστυχώς. Αυτή είναι η αλήθεια, δεν μ’ αρέσει να κρύβομαι. Το ποδόσφαιρο στην Πολωνία το απολαμβάνεις, δεν σε γεμίζει πίεση, άγχος και αρνητικά συναισθήματα. Το βλέπεις αποκλειστικά ως δουλειά, δεν έχεις δεύτερες σκέψεις, δεν σε προβληματίζουν άλλα πράγματα. Προς το παρόν, σκέφτομαι να ολοκληρωθεί καλά η σεζόν. Να πάνε όλα καλά και να έχουμε την υγεία μας. Πραγματικά, δεν έχω ιδέα τι θα γίνει το καλοκαίρι, αλλά γιατί όχι να μην μείνω εδώ», είπε ο 25χρονος επιθετικός.