Συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο ο Τσούμιτς: Γκολ και ασίστ με τη Ραντνίτσκι

Συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο ο Τσούμιτς: Γκολ και ασίστ με τη Ραντνίτσκι

Ο Νίκολα Τσούμιτς «βγάζει» μάτια στη Σερβία με τη φανέλα της Ραντνίντσκι πετυχαίνοντας ακόμα ένα γκολ και μοιράζοντας και μία ασίστ στη νίκη της ομάδας του, φτάνοντας τα 15 τέρματα στη σεζόν.

Ο Νίκολα Τσούμιτς έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στη Σερβία με τη φανέλα της Ραντνίτσκι.

Ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ που αγωνίζεται ως δανεικός στη σέρβικη ομάδα από τον Ολυμπιακό, έκανε πράγματα και θαύματα και κόντρα στη Ράντνικ Σουρντούλιτσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσούμιτς ήταν καταλύτης στη νίκη της ομάδας του με 2-4, αφού μοίρασε την ασίστ στο πρώτο τέρμα της ομάδας του, ενώ στο 85ο λεπτό ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο για τη Ραντνίτσκι.

Ο 22χρονος εξτρέμ είχε λοιπόν και ασίστ και γκολ, φτάνοντας τα 15 τέρματα στη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Τσούμιτς το περασμένο καλοκαίρι για περίπου 700.000 ευρώ μετά από εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ όπως όλα δείχνουν το φετινό καλοκαίρι θα δώσει το παρόν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και θα έχει την ευκαιρία να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ