ΑΙΚ Στοκχόλμης : Συμφώνησε με Ελιονούσι, σε συζητήσεις με Ολυμπιακό

ΑΙΚ Στοκχόλμης : Συμφώνησε με Ελιονούσι, σε συζητήσεις με Ολυμπιακό

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ελιονούσι για τους όρους της συνεργασίας τους είναι η ΑΙΚ Στοκχόλμης. Δανεικός από τον Ολυμπιακό, με οψιόν για το καλοκαίρι το πιθανότερο σενάριο.

Στην ΑΙΚ Στοκχόλμης θα συνεχίσει -όπως όλα δείχνουν- την καριέρα του ο Ταρίκ Ελιονούσι.

Όπως αποκάλυψε η Fotbolldirekt.se, οι δύο πλευρές είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία για τους όρους της συνεργασίας τους, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή και με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την σουηδική ιστοσελίδα, οι Πειραιώτες αξιώνουν ένα ποσό γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ για την πώλησή του (όσα δηλαδή είχαν δώσει για να τον αποκτήσουν), με το σενάριο του δανεισμού με οψιόν για το καλοκαίρι, να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το επικρατέστερο.

Η Expressen ανέφερε μάλιστα προ ημερών πως ο προπονητής της σουηδικής ομάδας, Ρίκαρντ Νόρλινγκ, έχει ήδη σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιήσει τον Ταρίκ. Σκοπεύει, μάλιστα, να του αλλάξει θέση και να τον χρησιμοποιήσει σε θέση επιτελικού χαφ, πίσω από τον σέντερ φορ!

Ο Ολυμπιακός τον ενέταξε στο δυναμικό του το καλοκαίρι του 2016 από την Χόφενχαϊμ και ο διεθνής Νορβηγός εξτρέμ αγωνίστηκε σε 36 αναμετρήσεις με τον πρωταθλητή Ελλάδος, έχοντας στο ενεργητικό του επτά γκολ και μια ασίστ. Τον Σεπτέμβρη παραχωρήθηκε δανεικός στην Καραμπάκ, με την οποία μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές, λόγω (και) ορισμένων μικροτραυματισμών που αντιμετώπισε και τον άφησαν πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ