Ρουμενίγκε : «Θα φέρω ξανά χαρά, αρμονία και πίστη στο ποδόσφαιρο»

Ρουμενίγκε : «Θα φέρω ξανά χαρά, αρμονία και πίστη στο ποδόσφαιρο»

Ο Κάρλ-Χάινς Ρουμενίγκε δήλωσε πως θα είναι εκείνος ο οποίος θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των συλλόγων της European Super League και της UEFA.

Τον ρόλο του ειρηνοποιού αποφάσισε να αναλάβει ο Κάρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, ανάμεσα στις ομάδες που αποφάσισαν να δημιουργήσουν την European Super League και στους ανθρώπους της UEFA.

Ο Γερμανός πρόεδρος της Μπάγερν και πλέον πρόεδρος και της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων, υποσχέθηκε πως θα φέρει ο ίδιος την γαλήνη στον χώρο του ποδοσφαίρου

«Όλοι με γνωρίζουν ως έναν άντρα που προτιμάει την ηρεμία απ’ ότι τον πόλεμο. Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος της UEFA, Τσέφεριν, ζήτησε την βοήθεια μου ώστε να λύσουμε τα υπάρχοντα προβλήματα και να ξεκινήσουμε από την αρχή, μετά από αυτές τις δύσκολες μέρες που βίωσε το ποδόσφαιρο.

Την Τρίτη το απόγευμα συνομίλησα με τον γενικό διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι, Φεραν Σοριάνο, για να μου μεταφέρει την συγγνώμη του και το γεγονός πως παραιτείται. Μετά από εκείνον ακολούθησαν απολογίες από πολλά κλαμπ. Έκαναν μεγάλο λάθος, αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτό τώρα. Το ζητούμενο είναι να βγούμε από αυτή την κρίση μέσα από την εξυπνάδα μας.

Εγώ ο ίδιος θα φέρω πίσω την χαρά, την αρμονία και την πίστη σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ας περιμένουμε λοιπόν να περάσει η «μπόρα» και μετά θα επικεντρωθούμε στον διάλογο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ