Το… κρυφτούλι του Ανιέλι: Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα στον Τσέφεριν

Το… κρυφτούλι του Ανιέλι: Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα στον Τσέφεριν

Οι NY Times αποκαλύπτουν όλο το χρονικό των συζητήσεων Τσέφεριν - Ανιέλι, τη δήλωση διάψευσης που δεν βγήκε ποτέ και πως φτάσαμε στο σημείο να είναι πλέον δύο ξένοι.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν τον αποκάλεσε… φίδι. Είπε πως πρώτη φορά βλέπει από άνθρωπο να λέει τόσα ψέματα. Σχεδόν δεν πίστευε αυτό που έβλεπε να συμβαίνει. Ο Αντρέα Ανιέλι είναι πλέον ένας ξένος για τον πρόεδρο της FIFA παρά το γεγονός πως οι δυο τους μέχρι και πριν από λίγες μέρες βρίσκονταν πάρα πολύ κοντά.

Τόσο πολύ που ο πρόεδρος της UEFA έχει βαφτίσει τη μία κόρη του ισχυρού άνδρα της Γιουβέντους. Οι New York Times έφεραν στη δημοσιότητα την αποκάλυψη για το πως ράγισε ένα γυαλί που πλέον φαντάζει απίθανο να κολλήσει ξανά. Με αφορμή – τι άλλο – τη European Super League.

Και σύμφωνα με το δημοσίευμα των NY Times, το… ψέμα του Ανιέλι ήταν πολύ χοντρό. Διότι λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της νέας διοργάνωσης, ο Ανιέλι όχι μόνο διαβεβαίωνε τον Τσέφεριν πως τίποτα απ’ όσα είχαν φτάσει στ’ αυτιά του δεν ισχύει, αλλά οι δυο τους μελετούσαν μία κοινή δήλωση διάψευσης της ESL. Με τον Ανιέλι να παίζει τον ρόλο του… προστάτη προς τις υπόλοιπες ομάδες και να επιλέγει να κρύψει την αλήθεια από τον Τσέφεριν.

Σύμφωνα με τους NY Times, όλα ξεκίνησαν την Δευτέρα 16 Απριλίου. Τότε ήταν που ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, ενημέρωσε τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, τη συμφωνία των 12 για τη δημιουργία της ESL. Και πως είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε επίσημες ανακοινώσεις. Τα νέα έφτασαν γρήγορα στ’ αυτιά του Τσέφεριν ο οποίος θέλησε να επικοινωνήσει με τον Ανιέλι.

Ωστόσο ο Ιταλός δεν απαντούσε στις κλήσεις του, με τον Τσέφεριν να αναγκάζεται να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του προκειμένου να τιον εντοπίσει. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρόεδρος της UEFA ήταν στο δρόμο από τη Λιουμπλιανα προς το γραφείο του στην Ελβετία όταν τον κάλεσε ο Ανιέλι, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει η παραμικρή αλήθεια σε όλα όσα ακούγονται για τη European Super League.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, Τσέφεριν και Ανιέλι συζήτησαν το ενδεχόμενο κοινής δήλωσης διάψευσης, με τον Τσέφεριν να σταματά στον δρόμο και να τη γράφει στο αυτοκίνητο για τη στείλει στον Ιταλόι να την υπογράψει! Ο πρόεδρος της Γιουβέντους του ζήτησε διορία 30 λεπτών, αλλά δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά μαζί του, αφού μερικές ώρες αργότερα ανακοινώθηκε η δημιουργία της ESL.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ