Τέμπας: «Οι σύλλογοι της ESL λένε περισσότερα ψέματα από τον Πούτιν»

Τέμπας: «Οι σύλλογοι της ESL λένε περισσότερα ψέματα από τον Πούτιν»

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, εξαπέλυσε «πυρά» κατά των συλλόγων της European Super League, βάζοντας τους στο ίδιο... καζάνι με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Οι σύλλογοι (σ.σ:Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους) της ευρωπαϊκής Super League (ESL) λένε περισσότερα ψέματα από τον Πούτιν».

Αυτό-μεταξύ άλλων-ανέφερε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, σε συνέντευξη που παραχώρησε κατά τη διάρκεια του FT Business of Football Summit.

«Εμείς στα εθνικά πρωταθλήματα θα πρέπει να είμαστε ηλίθιοι, λοιπόν, αφού είμαστε όλοι εναντίον», πρόσθεσε ο Τέμπας.

«Αισθάνομαι ταπεινωμένος από την ιδέα της αναβίωσης της ευρωπαϊκής Super League», συνέχισε ο πρόεδρος της La Liga. «Αν ο Αντρέα Ανιέλι δεν εξηγήσει το νέο έργο σήμερα, σημαίνει ότι θα πει ψέματα. Με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συναντήθηκε στο σπίτι του. Τώρα λένε ότι δεν θέλουν μόνιμες θέσεις. Δημιουργούν τεράστια ζημιά», πρόσθεσε.

«Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι ένα ηπειρωτικό πρωτάθλημα με δύο κατηγορίες. Λένε ότι δεν θα πάνε ενάντια στα εθνικά πρωταθλήματα. Νιώθω ταπεινωμένος. Νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι. Ότι η La Liga, η Premier League, η Serie A, η Bundesliga είναι όλα ηλίθιοι. Οι σύλλογοι του ισπανικού πρωταθλήματος θα έχαναν ένα δισεκατομμύριο ανά σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ