Κατά της Ευρωπαϊκής Super League (και) ο Ζελένσκι

Κατά της Ευρωπαϊκής Super League (και) ο Ζελένσκι

Την μη αποδοχή του στην Ευρωπαϊκή Super League εξέφρασε και ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες, ανακοίνωσε σήμερα (21/9) η Ουκρανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

«Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της UEFA για την υποστήριξη των αθλητών μας και για τη σταθερή στάση του, καθώς και για τη βοήθειά του στην επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τη Βαρκελώνη: Αποχωρεί ο Μπουσκέτς!

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, συζητήθηκε το ενδεχόμενο βοήθειας της UEFA για την απελευθέρωση Ουκρανών αθλητών σε αιχμαλωσία, κυρίως μέσω της δημόσιας υποστήριξής τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε επίσης την αλληλεγγύη του στον πρόεδρο της UEFA για την αντίθεσή του στη λεγόμενη Super League. «Σε αυτό το πλαίσιο, ελπίζω ότι θα τεθούν τέλος σε συναισθήματα όπως αυτά πίσω από τη λεγόμενη ευρωπαϊκή Super League, γιατί η ουσία του ποδοσφαίρου είναι επίσης η ελπίδα, η αλληλεγγύη και η χαρά, και είναι κάτι περισσότερο από χρήματα, περισσότερο από το προνόμιο των ιδιωτών», αναφέρεται στην επιστολή που απέστειλε ο Ζελένσκι στον Τσέφεριν, μετά την τηλεφωνική συνομιλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ