Άρης : Κερδίζει και καθαρίζει

Άρης : Κερδίζει και καθαρίζει

Με νίκη σήμερα (5 μ. μ) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Άρης σφραγίζει την επιστροφή του στη Superleague.

Ένα τελευταίο βήμα απέμεινε για τον Δημήτρη Σπανό και τους παίκτες του, πριν την επίτευξη του στόχου τους. Αν ο Άρης κερδίσει στον σημερινό (5 μ.μ) αγώνα στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη φυσική του θέση.

Ο Δημήτρης Σπανός δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Στο σύστημα 4-2-3-1 με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του, τερματοφύλακας θα είναι ο Καντιμοίρης. Ο Μπούρμπος θα καλύψει τη δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής, ο Βαλεριάνος την αριστερη, ενώ Σόουζα και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Νίκιτς και Ιντζόγλου θα αγωνιστούν στα αμυντικά χάφ, στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής θα παίξει ο Κάσος, στο δεξί ο Μπαργκάν, σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Πλατέλλας και στη κορυφή της επίθεσης ο Διαμαντόπουλος.

Προτάθηκε ο Ρόκα

Δεκάδες είναι οι προτάσεις που καταφτάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης. Στη λίστα του Θόδωρού Καρυπίδη, προστέθηκε και το όνομα του Τσάβι Ρόκα, όπως έγραψε η εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!». Πρόκειται για τον 44χρονο Ισπανό τεχνικό διευθυντή, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάστηκε με απόλυτη επιτυχία στο συγκεκριμένο πόστο στη κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ