Άρης : Δίνει ευκαιρίες ο Σπανός

Άρης : Δίνει ευκαιρίες ο Σπανός

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να χρησιμοποιήσει δυο ενδεκάδες στο σημερινό (6 μ.μ) φιλικό παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό.

Ο Άρης δεν έχει επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα και ο Δημήτρης Σπανός θέλησε να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση, με το σημερινό (6 μ.μ) φιλικό στην Έδεσσα, απέναντι στον τοπικό Εδεσσαϊκό.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να χρησιμοποιήσει δυο ενδεκάδες, προκειμένου να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα, αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, είτε λόγω τραυματισμών, είτε εξαιτίας αγωνιστικών λόγων.

Ουσιαστικά, η σημερινή αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα στην Έδεσσα, μαζί με τα εναπομείναντα τρία παιχνίδια (με Σπάρτη, Πανσερραϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας) πρωταθλήματος, θα λειτουργήσουν ως κριτήριο, ενόψει των τελικών εισηγήσεων του Δημήτρη Σπανού προς τη διοίκηση. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μην χαλαρώσουν, παρά τα γεγονός ότι η ομάδα έχει πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ