Άρης : Άρπαξαν την ευκαιρία

Άρης : Άρπαξαν την ευκαιρία

Καλές εντυπώσεις άφησαν οι παίκτες, που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στα επίσημα παιχνίδια, στη χθεσινή φιλική νίκη (3-0) του Άρη επί του Εδεσσαϊκού.

Ο φιλικός χαρακτήρας της αναμέτρησης στην Έδεσσα, έδωσε την ευκαιρία στον Δημήτρη Σπανό να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του. Το τελικό σκορ (3-0) της νίκης του Άρη επί του Εδεσσαϊκού μικρή σημασία έχει, καθώς αυτό που ήθελε ο Δημήτρης Σπανός είναι να δει το πως θα ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στα επίσημα παιχνίδια.

Τα δείγματα ήταν θετικά για τον Έλληνα τεχνικό, που είδε παίκτες όπως οι Νέτο, Χαντί, Μπαστακός και Κανακούδης να δείχνουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, στέλνοντας μήνυμα στον προπονητή τους, ότι αξίζουν μια θέση στην ενδεκάδα και στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Στο 26ο λεπτό του αγώνα ο Χαντί με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο Νέτο με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Κανακούδη (στο 31’) διπλασίασε τα τέρματα για τον Άρη, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 71ο λεπτό με προβολή του Μπαστακού.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ( Η. Σαπάνης): Βόλτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης, Τσουμάγκας, Καρακούτης, Καράμπελας, Ντόγος

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι : Αβραμίδης, Μεταξάς, Πούπης, Παπουρτζής, Σφέτκος, Σίσκος, Τσιτσάγκας, Προύντσης και Τζατζάνας

ΑΡΗΣ(Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Μαραγκός, Τσουμάνης,Κανακούδης, Μουμίν, Παυλίδης, Κάσος, Νέτο, Χαντί, Μπαστακός.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μαντζάρης, Βαλεριάνος, Μπούρμπος, Ιντζόγλου, Λώττας, Πασάς και Κλιγγόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ