Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εργοτέλης: Ανανέωσε τα συμβόλαια των Ροβίθη και Λαμπάκη

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων των Μανώλη Ροβίθη και Στέλιου Λαμπάκη.

Εργοτέλης: Ανανέωσε τα συμβόλαια των Ροβίθη και Λαμπάκη | to10.gr

Η διοίκηση του Εργοτέλη γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι παρά τους τραυματισμούς των Λαμπάκη και Ροβίθη, θα ανανεώσει τα συμβόλαια των δύο παικτών για ακόμη έναν χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη υπέστησαν ρήξη χιαστών και θα απουσιάσουν για τουλάχιστον έξι μήνες από την ενεργό δράση.

Με την κίνηση αυτή, οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου θέλει να δείξει ότι στηρίζει τους δύο ποδοσφαιριστές της, έμπρακτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά το σοβαρό τραυματισμό του Στέλιου Λαμπάκη και του Μανόλη Ροβίθη οι άνθρωποι της ομάδας μας θέλοντας να στηρίξουν τους παίκτες τους αποφάσισαν να προσχωρήσουν σε ανανέωση των συμβολαίων τους.

Όπερ και εγένετο! Και οι δυο παίκτες ανανέωσαν την συνεργασίας τους για μία επιπλέον αγωνιστική περίοδο.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη εμφανίστηκαν  οι κιτρινόμαυροι παίκτες σε δηλώσεις τους.

Ο Στέλιος Λαμπάκης σχολίασε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση. Με τον τραυματισμό μου ουσιαστικά χάνω το μεγαλύτερο μέρος τις αγωνιστικής χρονιάς. Η κίνηση των ανθρώπων του Εργοτέλη να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο με γέμισε χαρά και παράλληλα με έκαναν να τους νιώσω πραγματική μου οικογένεια. Με έχει αγγίξει συναισθηματικά αυτή η στήριξη και θα το ανταποδώσω».

Από την πλευρά του, ο Μανόλης Ροβίθης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Εργοτέλη που σε αυτή την δύσκολη στιγμή είναι δίπλα μου και με στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, μου δίνει την δύναμη να συνεχίσω. Υπόσχομαι γυρίζοντας στους αγωνιστικούς χώρους και πάλι υγιείς να προσφέρω στην ομάδα μου τα μέγιστα»».