Παρελθόν από τον Αιγινιακό ο Χαραλαμπίδης

Παρελθόν από τον Αιγινιακό ο Χαραλαμπίδης

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού με το πέρας της βαριάς ήττας (0-4) από τον Απόλλωνα Λάρισας, με το αίτημά του να γίνεται δεκτό το απόγευμα της Κυριακής (04/11).

Η βαριά εντός έδρας ήττα του Αιγινιακού με 0-4 από τον Απόλλωνα Λάρισας επέφερε την παραίτηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από την ΠΑΕ του Αιγινίου.

«Μετά από αίτημα, το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αιγινιακός κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ο 50χρονος έχει περάσει επίσης από Ιεράπετρα, Πολύκαστρο, Φοσικό, Εορδαϊκό, Τρίκαλα, Βέροια, Νίκη Βόλου, Καλλιθέα, Δόξα Δράμας, Νέα Σαλαμίνα, Καβάλα, Τίρναβο, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕ Καραϊσκάκης, Αστέρα Τρίπολης (Κ19), Πανσερραϊκό και τέλος, Αιγινιακό.

Στον πάγκο της ομάδας της Πιερίας κάθισε για μόλις δύο παιχνίδια. Στο πρώτο πήρε μια σπουδαία ισοπαλία απέναντι στην Παναχαϊκή στην Πάτρα (2-2), ωστόσο στο δεύτερο γνώρισε τη βαριά ήττα από τους Λαρισαίους (0-4), με συνέπεια να οδηγηθεί σε παραίτηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ