Τέλος από τον Ηρακλή ο Βοσνιάδης

Τέλος από τον Ηρακλή ο Βοσνιάδης

Ο Αλέκος Βοσνιάδης παραιτήθηκε και αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή μετά και από το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Όπως είχε αποκλειστικά αναφέρει ο Agent Leaks, μία εβδομάδα πριν, ο Άκης Μάντζιος είναι το φαβορί για να αναλάβει τον «γηραιό».

Δεκτή έγινε η παραίτηση του Αλέκου Βοσνιάδη από την διοίκηση του Ηρακλή και πλέον ο 57χρονος προπονητής αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του «γηραιού». Μετά το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Αιγινιακό οι οπαδοί του Ηρακλή ήταν εξαγριωμένοι και ζητούσαν την απομάκρυνση του Βοσνιάδη.

Το κλίμα είχε γίνει ιδιαίτερα βαρύ για τον Έλληνα κόουτς μετά την «εξάρα» από τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και την ήττα από την Κέρκυρα με 1-0 την 2η αγωνιστική της Football League.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε την παραίτηση του στη συνέντευξη τύπου της σημερινής αναμέτρησης με την ομάδα του Αιγίνιου. «Στον Ηρακλή ήρθαμε με όλη την καρδιά μας, ανάμεσα σε φίλους για να δουλέψουμε. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Από σήμερα η συνεργασία μας έχει τελειώσει. Μην τη διαλύσετε την ομάδα, δώστε δύναμη στον επόμενο.

Βρείτε τον τρόπο να αγκαλιάσετε τους παίκτες. Η ομάδα στο τέλος θα τα καταφέρει. Αν η ομάδα μπει στη διαδικασία να αγχωθεί και να πιεστεί, το έργο θα είναι δύσκολο. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. To πιο σημαντικό είναι η αξιοπρέπεια. Δεν ήρθα στον Ηρακλή για να διχάσω.

Τι να κάτσω; Να μείνω σε ένα περιβάλλον που δεν περνάω καλά κι ας με στηρίζει η διοίκηση; Ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση είναι ο προπονητής. Πήρα την απόφαση και προχωράμε».

Η επόμενη μέρα στον «γηραιό» έρχεται με τον Άκη Μάντζιο να είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά όσα είχε αποκλειστικά γράψει ο Agent Leaks στo 10.gr από τις 5 Νοεμβρίου. Ο Ηρακλής μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Ωστόσο όπως φαίνεται η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που ο Βοσνιάδης αναγκάστηκε να δηλώσει την παραίτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ