Επίσημο: Παρελθόν από τον Ηρακλή ο Ελευθερόπουλος

Επίσημο: Παρελθόν από τον Ηρακλή ο Ελευθερόπουλος

Ο Γηραιός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συνεργασίας του με τον Ελληνα τεχνικό, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κάνει λόγο για «διαφορά φιλοσοφίας».

Πήγε στον Ηρακλή για να βοηθήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ξεπεράσει την κρίση και να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, αλλά δεν τα κατάφερε.  Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν «κόλλησε» με τον Γηραιό και πλέον αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο των Κυανόλευκων. Η επιβεβαίωση του «διαζυγίου» ήρθε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο Ηρακλής ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Ελληνα τεχνικό.

Ο σύλλογος της συμπρωτεύουσας στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «διαφορά φιλοσοφίας» και παράλληλα διαψεύδει τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες για αποχωρήσεις από το ρόστερ του. Ο Ηρακλής πλέον ψάχνει για τον επόμενο προπονητή του, με την κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας να είναι έκρυθμη μετά την ήττα από τον Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ηρακλής:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή, κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο, λόγω διαφοράς στη φιλοσοφία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Επίσης, υπογραμμίζουμε ότι πολλά από τα ονόματα ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας και εμφανίζονται σήμερα αλλά και τις προηγούμενες ημέρες από μερίδα του Τύπου να αποδεσμεύονται άμεσα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η τελική απόφαση σχετικά με το πόσοι και ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποδεσμευτούν από το ρόστερ θα ανακοινωθούν επίσημα μόνο όταν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση τους και μόνο από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ